Circus Utrecht

Muzikaal circus omgeving Utrecht

Als ervaren cellodocent houd ik mijn bezig met het produceren en uitvoeren van muzikale circus acts in en rondom Utrecht. De voorstellingen worden door mijzelf geproduceerd en met medewerking van andere performers uitgevoerd. Het bespelen van muziekinstrumenten staat daarbij centraal. Elke act is naast visueel ook muzikaal interessant.

De definitie van circus kan op veel manieren worden opgevat. Veel mensen denken hierbij aan een voorstellingen met clowns, acrobaten en dieren. Mijn circusvoorstellingen richten zich op het ten uitvoer brengen van acts die passen bij de muziekstukken die er worden gespeeld. Elke voorstelling wordt door mijzelf geproduceerd in Utrecht. Dat geldt niet alleen voor de acts die te zien zullen zijn, maar ook voor de begeleidende muziek. Elke act is naast visueel ook muzikaal interessant.

De focus ligt daarbij op positiviteit, lichtheid en zorgeloosheid. Als ervaren muzikant en cellodocent ben ik al ruim 15 jaar actief in het vak. Ik heb dan ook meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen voor mijn prestaties. Mijn muzikale circus in Utrecht is een meeslepende voorstelling voor jong en oud. Tijdens het kijken naar mooie uitvoeringen kun je genieten van de mooiste bijpassende klanken van verschillende muziekinstrumenten. Voor een circus in Utrecht sta ik dan ook graag voor je klaar.

Circus omgeving Utrecht

Naast het produceren en uitvoeren van circusvoorstellingen in de omgeving van Utrecht, houd ik mij ook bezig met het geven van celloles. Deze lessen zijn geschikt voor jong en oud. Ook als je nog geen ervaring hebt met het bespelen van dit instrument ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens mijn circusproductie in Utrecht, staat muziek altijd centraal.

Natuurlijk worden de klanken volledig afgestemd op de acts en manoeuvres die er worden uitgevoerd, en vice versa. Zo ontstaat er een meeslepende performance waarin iedereen zijn of haar eigen fantasie de vrije loop kan laten. Daarbij maak ik zowel gebruik van improvisatie als gecomponeerde stukken. Natuurlijk is er tijdens mijn circusvoorstellingen in de omgeving van Utrecht ook een grote rol weggelegd voor de cello.

Ook als je zelf cello wilt leren spelen ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn lessen staan altijd in het teken van persoonlijke aandacht en het ontwikkelen en behouden van een eigen stijl. Als je door mijn circus uitvoering in Utrecht geïnspireerd bent geraakt door dit prachtige instrument, dan voorzie ik je graag van de begeleiding die je nodig hebt tijdens mijn celloles.

Circus Utrecht
Menu