Celloles

Celloles voor jong en oud omgeving Utrecht

Mijn naam is Rogier Hornman. Als ervaren cello docent ben je bij mij van harte welkom als je op zoek bent naar celloles in de omgeving van Utrecht. Mijn lessen zijn toegankelijk voor jong en oud. Of je nu een beginnend speler bent of al wat meer ervaring hebt. Ik voorzie je van de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om je eigen stijl te kunnen ontwikkelen met dit prachtige instrument. Voor celloles sta ik dan ook graag voor je klaar.

Het kunnen bespelen van een muziekinstrument spreekt tot de verbeelding. Vaak wordt gedacht dat hier een natuurlijk talent voor nodig is. Natuurlijk helpt dit mee in de snelheid waarmee je de technieken onder controle krijgt, toch kan iedereen het bespelen van een instrument leren. Dat geldt ook voor de cello. Als ervaren cello docent beschik ik over meer dan 15 jaar ervaring in het vak.

Als echte muzikant heb ik daarvoor diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. Aan de hand van celloles leer ik je hoe ook jij dit indrukwekkende instrument kunt bespelen. Elke persoon bespeelt de cello op zijn of haar eigen manier. Dat betekent dat iedereen een uniek geluid produceert. In mijn celloles besteed ik dan ook veel aandacht aan het ontwikkelen en behouden van een eigen stijl.

Celloles met persoonlijke aandacht

Als je er altijd al van hebt gedroomd om jouw emoties en gevoelens om te kunnen zetten in mooie klanken, dan is cello leren spelen precies waar je naar op zoek bent. Tijdens mijn celloles voorzie ik je van de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt. Daarbij maakt het niet uit of je net begint met het spelen van cello, of dat je jouw vaardigheden professioneel wilt uitbreiden.

Mijn lessen zijn geschikt voor zowel jong als oud. Tijdens de celloles laat ik je zien welke technieken er nodig zijn om de cello op de juiste manier te kunnen bespelen. De celloles wordt dan ook volledig afgestemd op jouw niveau. Ook vind ik het belangrijk dat je een eigen stijl ontwikkelt tijdens het leren spelen van de cello. Zo kun jij straks een uniek geluid produceren dat helemaal past bij jouw persoonlijkheid.

Naast celloles houd ik me ook bezig met het produceren en uitvoeren van circusvoorstellingen in Utrecht. Deze voorstellingen staan natuurlijk helemaal in het teken van muziek, de cello en positiviteit. Als je graag gebruik wilt maken van celloles in Utrecht sta ik graag voor je klaar.

Celloles
Menu